Pelssjaal & pelskraag in whiteshadowvos strawberry ice & frost white / 175 cm / Art 2360

Nonchalant chic, stijlvol en veelzijdig
Vervaardigd uit de mooiste pels, is deze roze pelssjaal zowel een vlot accessoire voor een stadswandeling of een uitstap aan zee als chic voor feestelijke gelegenheden.
Roze geeft u een hele frisse uitstraling. Het fijne van de kleur roze is dat u deze  met veel kunt combineren. Ook gewoon met denim. Iedereen heeft wel een zo'n spijkerbroek in zijn kast liggen. Het witte strookje maakt de sjaal extra speels op een jeansbroek en extra exclusief op een mantelpakje of kleedje.

(Kleding: met dank aan www.alberte.be & www.club10.be)

Uitverkocht - Enkel nog verkrijgbaar op aanvraag
Prijs: € 1.295,00 
* Wanneer u deze optie aanvinkt, dan vervalt uw retourrecht van 14 dagen voor online aankopen. Uiteraard heeft u wel 2 jaar garantie.
Producteigenschappen (Art Nr 2360)
  •  Beide kanten zijn in zachte pels (dus geen voering aan de achterkant) waardoor hij altijd puur pels is en dus heerlijk zacht is in de hals.
  • Sluiting aan de uiteinden van de sjaal voor het maken van een prachtige loop-pelskraag.
  • Sluiting ter hoogte van de buste.
  • Model: Ouroboros-OneStripe.
  • Veelzijdig en speels doordat hij 175 cm lang is.
  • Kleur: Natuurkleur witte vos en gekleurde vos in strawberry ice.
  • Gebruikte pelssoort & kwaliteit: Prachtige whiteshadowvos uit Scandinavië, Origine Assured, "Perfect Label".
  • Handmade in Belgium.
  • Ambachtelijk meesterwerk.
Verzendinformatie

Gratis leveringen binnen de EU.  
Uw bestellingen wordt met pakketpost verzonden. Wij verpakken uw sjaal altijd als een geschenk, in een mooie cadeauverpakking, zelfs als de bestelling voor uzelf bedoeld is. De geschenkdoos zelf wordt in een neutrale kartonnen doos gestopt voor de verzending. Zo wordt de mooie geschenkdoos niet beschadigd.
Wanneer uw zending vertrekt krijgt u van ons via e-mail uw trackingnummer en de contactgegevens van het verzendbedrijf. Dit laat u toe uw pakket te volgen.

Ik verkies een persoonlijke versie

Contacteer ons via ons contactformulier met als onderwerp " Persoonlijke Ouroboros pelssjaal".  Vermeld het artikelnummer van deze Ouroboros pelssjaal, zijnde Art Nr 2360 en wat u er wenst aan te wijzigen. Binnen 48 uur laten wij u weten wat de prijs en de  leveringstermijn is.*

* Wanneer u een pelssjaal bestelt volgens uw specifieke wensen, dan vervalt uw retourrecht van 14 dagen voor online aankopen. Uiteraard heeft u wel 2 jaar garantie op uw pelssjaal.