Home » Nieuws

Video internationale bontcampagne.

Deze dynamische video speelt in op de grootste trends die de mode-industrie vandaag de dag vormgeven, waaronder upcycling, tweedehands luxemarkt, mobiel winkelen, moderne luxe, diversiteit en inclusie, duurzaamheid, transparantie, verantwoordelijkheid en de impact van de industrie op klimaatveran

Wetenschappelijk bewezen: natuurlijke pels beter dan nepbont

Het Bekleidungsphysiologisches Institut Hohenstein in Duitsland heeft onderzocht welke mantel zowel bij koud als zacht winterweer het aangenaamst om dragen is. Voor het onderzoek werd gebruik gemaakt van een nertsmantel, een pelsmantel uit coyote (prairiewolf) en een jas uit nepbont.

Categorie: 

Corona ontbloot de waanzin van fast-fashion

Steeds meer collecties. Uitverkoop. Verspilling. De mode-industrie is ontspoord. De Covid-19-pandemie heeft de ontsporing van de afgelopen jaren versneld. Deze ontsporing benadrukt de voordelen van natuurlijke duurzame materialen zoals pels.

Categorie: 

HIB-label door UNIZO toegekend aan onze webshop

Het UNIZO Handmade in Belgium label is een authenticiteitslabel. Het label biedt een garantie op de authenticiteit van het maakproces van het ambachtelijke product. Het label wordt toegekend na controle door UNIZO.

Categorie: 

Pagina's